Headspace heeft zojuist een vrouwelijke gezondheidscollectie gelanceerd – dit is waarom je het wilt proberen

 • Marie Claire wordt gesteund door haar publiek. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we commissie verdienen op sommige van de artikelen die u wilt kopen.

 • Met meditaties die alles omvatten, van seksueel welzijn tot vriendschap sluiten met je lichaam, tot vruchtbaarheid en meer

  We waren al grote fans van de wellness-app Headspace vanwege zijn laagdrempeligheid geleide meditaties. Maar vandaag lanceerde het merk een nieuwe collectie inhoud die specifiek gericht is op vrouwen en degenen die zich als vrouw identificeren – en het is veilig om te zeggen dat we geobsedeerd zijn.

  De damescollectie biedt bronnen en tips van experts over onderwerpen als: vruchtbaarheidvriendschap sluiten met ons lichaam en omgaan met onrechtevenals op seks en intimiteit.

  Met experts zoals de mindfulness- en meditatieleraren van Headspace Dora Kamau, Eve Lewis Prietoen Samantha Snowdenbestaat de collectie uit drie verschillende categorieën:

  Lichaam en gezondheid: Emoties uitpakken tijdens het proberen zwanger te worden, ondersteuning na een miskraam en vriendschap sluiten met ons lichaam

  Seks en relaties: De pijlers van seksueel welzijn cultiveren met Kate Moyle, expert op het gebied van seks en relaties, intimiteit in relaties, verbinding tussen lichaam en geest en medelevende communicatie

  Kracht in solidariteit: Dr. Dana Udall, Headspace’s Chief Clinical Officer, en Headspace-meditatieleraren delen mindfulness-technieken voor het omgaan met woede en onrecht, en bespreken het vinden van kracht in solidariteit, in het licht van de recente Roe v. Wade-overruling in de VS

  Als onderdeel van de lancering werkt Headspace samen met de online vrouwencommunity Peanut aan een campagne waarin vrouwen worden gepromoot seksueel welzijn. De merken hebben in het VK nieuw onderzoek laten doen naar het onderwerp en ontdekten dat 89% van de vrouwen denkt dat de medische industrie de seksuele verlangens van vrouwen niet serieus neemt.

  Psychoseksueel en relatietherapeut Kate Moyle

  Uit de studie bleek ook dat 78% van de vrouwen last heeft gehad van lage geslachtsdrift, waarbij meer dan de helft (53%) van mening is dat een lage geslachtsdrift een taboe-onderwerp blijft in de samenleving. En hoewel zeven op de tien vrouwen betere toegang tot informatie willen om hun seksleven te verbeteren, heeft slechts 6% mindfulness of meditatie geprobeerd en heeft slechts 13% geprobeerd om met vrienden te communiceren om hun seksleven te verbeteren.

  Headpace en Peanut reageren door vrouwen aan te moedigen om onderwerpen rond seksueel welzijn te bespreken en normaliseren door middel van een korte film, ‘Let’s Talk About Sex’. De film is gemaakt door een volledig vrouwelijk team en speelt psychoseksueel en relatietherapeut Kate Moyle in de hoofdrol.

  In de film spreekt Molye met vrouwen met uiteenlopende seksuele en relationele ervaringen, zoals een vrouw die een baby verwacht met een transvrouw, een weduwe die aan het daten is terwijl ze rouwt en een vrouw die worstelt met seks na de bevalling.

  “Seksueel welzijn is te lang buiten het gesprek over gezondheid gelaten, ondanks het feit dat we weten dat het een sleutelrol speelt in ons algemene en mentale welzijn”, zegt Moyle. “Het stigma rond gesprekken over seks heeft een enorm rimpeleffect op verschillende gebieden van ons leven, waaronder mensen die de symptomen niet laten controleren, weten hoe ze in intieme relaties moeten navigeren en de algehele impact die dat kan hebben op iemands geestelijke gezondheid.”

  Moyle heeft een reeks inhoud voor de Headspace-app gemaakt die de uitdagingen aanpakt waarmee vrouwen worden geconfronteerd in hun seksleven. De inhoud biedt gebruikers methoden om hun uitdagingen het hoofd te bieden, van het bijhouden van ‘plezierdagboeken’ tot het hebben van bewuste seks. Ze zal ook een live in-app audiogesprek hosten op Peanut voor de gemeenschap om vragen te stellen, advies te krijgen en hun seksuele ervaringen met elkaar te delen.

  Moyle vervolgt: “Het kan voor vrouwen moeilijk zijn om toegang te krijgen tot informatie en advies, in combinatie met het feit dat velen te beschaamd zijn om te vragen, en daarom alles op één toegankelijke plek hebben, is echt transformerend en belangrijk om het welzijn van vrouwen te ondersteunen.”

  Om de Damescollectie te ontdekken, kun je je aanmelden voor een gratis 14-daagse proefversie van Headspace. En om toegang te krijgen tot de Peanut-gemeenschap, evenals de door experts geleide groepen en podcasts, kunt u: download de gratis app.

  creatSource link

  ZIE JE GEDACHTEN

    Leave a reply

    penisvergrotenranking.nl
    Logo
    Compare items
    • Total (0)
    Compare
    0
    Shopping cart