Het enige huwelijksadvies dat David en Victoria aan Brooklyn gaven

 • Marie Claire wordt gesteund door haar publiek. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we commissie verdienen op sommige van de artikelen die u wilt kopen.

 • Kan je raden?

  Brooklyn Beckham en Nicola Peltz in april trouwen tijdens een met sterren bezaaide ceremonie die naar verluidt ongeveer vier miljoen heeft gekost – ja, u leest het goed – vier miljoen miljoen pond.

  Hij stelde voor nadat het paar slechts negen maanden aan het daten was, en ze kondigden aan dat ze in juli 2021 zouden trouwen, waarbij Brooklyn zichzelf “de gelukkigste man ter wereld” noemde in zijn aankondiging.

  Op dat moment, mama Victoria Beckham feliciteerde hen op sociale media en schreef: “Het MEEST opwindende nieuws!! We kunnen niet gelukkiger zijn dat @brooklynbeckham en @nicolaannepeltz gaan trouwen! Ik wens jullie zoveel liefde en een leven lang geluk 🙏🏻We houden allemaal zo veel van jullie allebei x @davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven 💕.”

  Papa David voegde toe: “Gefeliciteerd aan deze twee mooie mensen ♥️ Nu ze samen aan deze spannende reis beginnen, zijn we zo blij voor jullie @brooklynbeckham @nicolaannepeltz @victoriabeckham ♥️.”

  De viering van het Met Gala in 2022

  Zij maakte de zaken officieel op 9 april terwijl ongeveer 500 van hun familie, vrienden en collega’s toekeken. Nicola droeg een aangepaste Valentino trouwjurk ontworpen door Pierpaoio Piccio en de vieringen werden gehouden in het huis van haar ouders, een landgoed aan de kust van Palm Beach in Florida.

  De bruiloft haalde wereldwijd de krantenkoppen, maar heb je je ooit afgevraagd welk advies Victoria en David voor het paar hadden voordat ze in het huwelijksbootje stapten?

  The Fashion Awards 2018 in samenwerking met Swarovski - Red Carpet Arrivals

  David en Victoria zijn tenslotte een van Hollywood’s meest iconische koppels, ze zijn al meer dan twee decennia samen. Ze ontmoetten elkaar in 1997 na het bijwonen van dezelfde voetbalwedstrijd voor het goede doel (David speelde en Victoria trad op). Beschrijven wanneer ze elkaar ontmoetten voor een Mode artikel in 2016, de Spice Girls zanger ontsprongen: “Liefde op het eerste gezicht bestaat.”

  Ze trouwden in 1999 en het op het kasteel gebaseerde extravaganza heeft naar verluidt £ 750.000 gekost.

  Hun advies aan Brooklyn pre-wedding?

  Spreken met e! Nieuwsvertelde hij: “Houd gewoon van elkaar, probeer je nergens zorgen over te maken, blijf werken – [and] probeer plezier te hebben.”

  In een exclusieve Mode interview, werd gemeld dat David vlak voor hun geloften ook nog wat vaderlijk advies gaf, wat eenvoudig was. “Behandel je mevrouw als goud”, zegt hij in de publicatie.

  We weten niets over u, maar dat klinkt als een behoorlijk solide relatieadvies voor ons …

  creatSource link

  ZIE JE GEDACHTEN

    Leave a reply

    penisvergrotenranking.nl
    Logo
    Enable registration in settings - general
    Compare items
    • Total (0)
    Compare
    0
    Shopping cart